4-kamer appartement #001

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Welkom thuis! Dit fijne 4-kamerappartement is gelegen op de begane grond van de het prachtige landgoed Hoevesteijn in Het Lint. Ben jij op zoek naar een gelijkvloers appartement en wil je voorzien zijn van alle gemakken? Dan is bouwnummer 1 perfect! 

In aanbouw / bewoond

4-kamer appartement #001

ca. 145 m2
4 kamers
bodemwarmtepomp
Parkeerplaats
ca. 103 m2Tuin
Zuid, Oost
image alt

Bodemwarmtepomp

Deze appartementen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle appartementen in landgoed Hoevesteijn worden aangesloten op een bodemwarmtepomp. Een bodemwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de grond. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! 

image alt

Complete keuken

In de vrij op naam prijs van alle 3- en 4-kamer appartementen in Landgoed Hoevesteijn zit een bedrag gereserveerd voor een keuken. Voor dit bedrag kun je bij de geselecteerde projectleverancier een prachtige complete keuken samenstellen, helemaal naar jouw wens. Voor elk appartement zullen we een mooi voorstel uitwerken, heb je andere wensen? Dan staat de keukenadviseur klaar om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden.