Afwerking en meerwerk mogelijkheden het Dorpshart 4I

19 februari '24

De 60 woningen in het Dorpshart 4I worden standaard opgeleverd met een complete Bruynzeel keuken, luxe sanitair en mooie wand- en vloertegels. De woningen worden dus al heel compleet opgeleverd, maar wil je jouw nieuwe huis net die finishing touch geven met kleine of zelfs grote aanpassingen? Bekijk dan de koperskeuze prijslijst en de optietekeningen. Deze geeft je een overzicht van de verschillende opties die je kunt kiezen. Goed om nu alvast over na te denken!

Welke opties kies jij?

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met uitbouw, openslaande deuren of extra slaapkamers op zolder? Je kunt de meer- en minderwerkprijzen en optietekeningen nu al bekijken onder het woningaanbod bij jouw favoriete bouwnummer. Ga naar je favoriete bouwnummer en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vind je dan alle meerwerk documenten.

Naar het woningaanbod
image alt

Standaard al heel compleet

De woningen in het Dorpshart 4I worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en sanitair. Ook een Bruynzeel keuken met is bij de prijs inbegrepen.

Bekijk de technische omschrijving voor de exacte specificaties van de badkamer. Dit document kan je vinden bij jouw favoriete bouwnummer onderaan de pagina bij downloads. Keuken flyer bekijken

Hoe verloopt het koperskeuzetraject?

Wanneer je straks een bouwnummer toegewezen hebt gekregen in nieuwbouwproject het Dorpshart 4I dan doorloop je daarna een aantal stappen. Bijvoorbeeld een bezoek aan Homestudios. We vertellen je er graag meer over.

Meer informatie
  Naar het woningaanbod
  Kopersinformatie en optiebrochure bekijken