Je woonreis met als eindbestemming je droomhuis (Het Dorpshart fase 4I)

Op deze pagina staat stap voor stap uitgelegd hoe de reis naar jouw ideale droomhuis in Het Dorpshart fase 4I verloopt. Van oriëntatie tot oplevering van je nieuwe woning. Je leest het hier allemaal. Deze droomreis geldt alleen voor de woningen uit Het Dorpshart fase 4I. Deze woningen bieden wij namelijk aan, in combinatie met Homestudios.

image alt

Stap 1: De reis begint...

Ben jij klaar voor de reis naar je ultieme droomwoning? 
Kies de nieuwbouwwoning die het beste bij jou past en schrijf je in als belangstellende! Wij houden je dan op hoogte over de start verkoop, de toewijzingsprocedure en alle verdere bijzonderheden.

Acties:

  • Bekijk het woningaanbod
  • Schrijf je in en blijf op de hoogte

image alt

Stap 2: Ontdek de mogelijkheden om je ideale thuis te creëren

Op Mijn Homestudios voor het Dorpshart 4I ontdek je alle mogelijkheden voor jouw favoriete bouwnummers. Van extra lichtpunten en data-aansluitingen tot een uitbouw en mogelijkheden om het interieur van je nieuwe woning te laten afwerken.

Maak één of meerdere woonontwerpen om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden per bouwnummer, inclusief bijbehorende investering. Dit helpt je om een weloverwogen keuze te maken voor de woning die het beste bij jou past.

Op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag Het Dorpshart fase 4I maak je eenvoudig een Homestudios account aan. Zodat je direct kunt starten met je eerste woonontwerp.

image alt

Stap 3: Vraag een financiële check aan en wacht tot de verkoop start

Je bent al lekker op weg. Je hebt een goed beeld gekregen van je eindbestemming. Je bent enthousiast. Kijk bij de belangrijke data voor meer informatie.
Je schrijft je online in… welke woning gaat het worden?

Acties:

  • Geef online je voorkeuren door als de verkoop is gestart (let op de sluitingsdatum!)
  • Lever je financiële check in bij het doorgeven van je voorkeuren (je weet dan wat je financieel kunt verwachten, maar vergroot ook je kans op een woning).

image alt

Stap 4: Je bestemming is bekend

Het is zover. Binnen enkele dagen nadat de woningen zijn toegewezen, ontvang je bericht van ons of jij tot een van de gelukkigen behoort. Aansluitend ontvang je een uitnodiging van de makelaar en hypotheekadviseur voor een eerste gesprek. Je kunt er ook voor kiezen om het proces verder online te doorlopen. 

image alt

Stap 5: aanvullend gesprek en/of ondertekening

Je hebt alle verkoopstukken van de makelaar ontvangen of gedownload op de website. Denk voor dat je de koopovereenkomst ondertekent, ook vast na over de indeling en afwerking van de woning (je vindt meer informatie in je Homestudios account). Je kunt dit dan meenemen in je koopovereenkomst en deels in je hypotheek. Vervolgens kun je overgaan tot ondertekening van je koopcontract! Je kunt dit aan tafel bij de makelaar doen, óf eventueel digitaal thuis vanaf de bank. 

image alt

Stap 6: : Activeer je Homestudios account

Na het ondertekenen van het koopcontract krijg je toegang tot een meer uitgebreide Mijn Homestudios omgeving voor kopers. Vanaf dat moment kun je via het berichtencentrum direct communiceren met de Homestudios woonadviseur, die je gaat helpen om van je nieuwe huis een thuis te maken.

Om toegang te krijgen tot deze exclusieve omgeving voor kopers moet je eerst je Homestudios account activeren. Ergens rondom het moment dat Homestudios contact met je opneemt om een afspraak in te plannen, ontvang je per sms een persoonlijke activatiecode (en een instructie voor het activeren van je account).

Let op: je hebt op dit moment dus een Mijn Eigen Huis account (waarin je jouw voorkeuren hebt doorgegeven) en een Mijn Homestudios account.

image alt

Stap 7: Bezoek het Homestudios experience center

Om goede keuzes te maken, moet je sommige dingen kunnen zien, voelen en ervaren. Daarom ben je straks van harte welkom in het Homestudios experience center. De plek waar keuzes tot leven komen! Je persoonlijke woonadviseur – en andere Homestudios specialisten – helpen je om je woonwensen te vertalen naar concrete keuzes.

Met onder meer een Inspiratiestudio met elf(!) volledig ingerichte voorbeeldwoningen en een Creatiestudio waar je allerlei kleur- en materiaalstalen vindt, brengt een bezoek aan het experience center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Op dit moment hoef je nog niets te doen. Na het ondertekenen van het koopcontract word je vanzelf uitgenodigd voor je eerste afspraak bij Homestudios.

image alt

Stap 8: Je bent onderweg

Als 70% van de woningen verkocht is, de omgevings- vergunning onherroepelijk is en de grond bouwrijp is, start de bouw. De notaris nodigt je uit voor de overdracht van de grond. En ondertussen zet jij de puntjes op de i.

image alt

Stap 9: De bestemming komt in zicht. Je huis wordt gebouwd.

In deze laatste fase gaat de bouw van je woning van start. Je hebt alles geregeld, je bestemming komt in zicht. Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start bouw en daarna houden we je constant op de hoogte van de vorderingen met nieuwsbrieven en natuurlijk in jouw eigen digitale dossier op ‘mijn homestudios. Ook word je uitgenodigd voor kijkdagen op de bouw om te zien hoe je woning vordert en wie weet, ontmoet je al je nieuwe buren.

Acties:

  • Wacht op de mail waarin we aangeven dat de bouw gaat starten
  • Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start bouw
  • Je ontvangt updates over de voortgang van de bouw
  • Kom naar de kijkmiddagen om te zien hoe jouw woning wordt gebouwd

image alt

Stap 10: Bestemming bereikt

Je woning wordt opgeleverd. Samen met de aannemer lopen jullie door het huis, om te zien of alles naar wens is en ontvang je de sleutels van je nieuwe huis.
Het genieten is nu echt begonnen.