Alle appartementen Het Brinkhuis toegewezen

28 oktober '19

Alle 16 appartementen in Het Brinkhuis zijn toegewezen. Ben jij een van de gelukkigen, of heb je juist geen geluk gehad? Lees dan snel verder om te lezen wat je nu kunt doen.

Je hebt een optie! Koop jij je appartement online?

Heb je een appartement toegewezen gekregen? Dan kun je kiezen of je jouw huis online of samen met een makelaar koopt. De makelaars stelden we eerder al aan je voor.

Een andere optie is dus het online kopen van je huis. Als je hiervoor kiest heb je niet direct gekocht, maar starten we het kooptraject op. Stap voor stap naar het digitaal tekenen. We vragen je om een aantal aanvullende gegevens door te geven die in het contract moeten worden opgenomen. Zoals je officiële personalia en gegevens over de hypotheeksom, vanwege de ontbindende voorwaarden. Na enkele dagen ontvang je een email met het contract die je thuis - of waar dan ook - digitaal kunt ondertekenen via iDIN.

Goed om te weten: Ondanks dat iDIN (wordt ook gebruikt bij het ondertekenen van je belastingaangifte) op iDEAL lijkt, doe je dus géén betaling. Je identificeert jezelf alleen. Je geeft hiermee ook geen toegang tot je bankgegevens. Helemaal veilig dus!

Geen woning? Dan ben je reservekandidaat

Heb je wel je voorkeuren doorgegeven, maar heb je geen appartement toegewezen gekregen? Dat is balen. Gelukkig ben je dan wel reservekandidaat. Haakt iemand met een optie op jouw favoriete appartement af? Dan belt de makelaar jou op met dit heuglijke nieuws. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. 

Mijn Eigen Huis Maak een account aan
Vragen? Neem contact op