Alle bouwnummers online in Het Dorpshart!

2 december '20

Er zijn belangrijke ontwikkelingen in Het Dorpshart fase 4 – deel 2. Zo hebben we vandaag alle bouwnummers live gezet. Wanneer de verkoop start? Hieronder vertellen we je meer.

Bouwnummers live

Vanaf nu vind je alle 39 bouwnummers van Het Dorpshart fase 4 - deel 2 op onze website. En dan bedoelen we niet alleen de rij- en hoekwoningen, maar ook de ruime 2 onder 1 kapwoningen! Bij elk bouwnummer vind je de belangrijkste woningkenmerken, een impressie van hoe de woning er uit gaat zien en de voorlopige verkoopprijs.

Start van de verkoop

Maar dit is niet het enige belangrijke nieuws van vandaag. Zo kondigen we morgen aan wat de definitieve prijzen worden van alle bouwnummers én vertellen we op korte termijn wanneer de verkoop start van Het Dorpshart fase 4 - deel 2! Daarnaast delen we morgen een extra beeld van elk bouwnummer en de definitieve plattegronden.

Goedkope koopwoningen

Zoals we eerder beloofden, komen er extra goedkope koopwoningen in Het Dorpshart fase 4 – deel 2. In dit (voorlopig) laatste gedeelte van Het Dorpshart bouwen we maar liefst 7 van deze woningen. Het gaat om de bouwnummers met een verkoopprijs onder €290.000, dus bouwnummer 119 t/m 122 en 127 t/m 129. Het zijn mooie tussenwoningen van circa 110 m2 zonder topgevel. Bij deze zeven bouwnummers krijgen inwoners van Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld en Hoef en Haag voorrang bij de toewijzing.

Nog één nachtje

Nog héél even wachten en we vertellen je ook wanneer de verkoop van start gaat. We kunnen een tipje van de sluier lichten: het is nog sneller dan je denkt…. Zorg dus dat je een account hebt aangemaakt en ons blijft volgen!

Bekijk alle bouwnummers
  Bekijk alle bouwnummers
  Stel hier je vragen