Alle bouwnummers online in Het Dorpshart!

5 november '21

Vandaag zijn alle bouwnummers op de website gezet met de voorlopige prijzen per bouwnummer. Fijn, want zo kun je je weer verder oriënteren op welke woningen je je straks wil gaan inschrijven tijdens de start verkoop. De definitieve impressies staan er ook bij, wat zijn ze mooi!

Bouwnummers live

Vanaf nu vind je alle 78 bouwnummers van Het Dorpshart fase 4F op onze website. Bij elk bouwnummer vind je de belangrijkste woningkenmerken, een impressie van hoe de woning er uit gaat zien en de voorlopige v.o.n. prijs. Sla alvast jouw favoriete bouwnummers op in je persoonlijke account middels het hartje, dan heb je ze straks bij de hand als de inschrijfperiode start.

Bekijk de bouwnummers

Goedkope koopwoningen

Zoals ook in eerdere fases, komen er extra goedkope koopwoningen in Het Dorpshart fase 4F. In dit gedeelte van Het Dorpshart bouwen we maar liefst 15 beneden-boven woningen en 4 tussenwoningen in dit segment. Het gaat om de bouwnummers met een verkoopprijs onder € 290.000, dus bouwnummer 25 t/m 39, 42, 43, 54 en 54. Bij deze bouwnummers krijgen inwoners van Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld en Hoef en Haag voorrang bij de toewijzing.

  Bekijk alle bouwnummers
  Stel hier je vragen