Inschrijvingsperiode gesloten

29 oktober '20

Vandaag om 15.00 uur sloot de inschrijvingsperiode voor Het Dorpshart fase 4 (deel 1). Heb jij je voorkeuren doorgeven voor een, of meerdere rijwoningen? Lees dan snel verder, zodat je weet hoe het proces er nu verder uit ziet.

De uitslag

Als jij jouw voorkeuren hebt doorgegeven, ontvang je morgen van ons belangrijk nieuws. Goed nieuws, dat een van de bouwnummers aan jou is toegewezen, of minder goed nieuws. Hieronder nemen we deze twee opties met je door.

Je hebt een optie! Koop jij het bouwnummer online?

Heb je een bouwnummer toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! Dan kun je kiezen of je jouw huis online of samen met een makelaar koopt. De makelaars stelden we eerder al aan je voor.

Een andere optie is dus het online kopen van je huis. Als je  hiervoor kiest, heb je niet direct gekocht, maar starten we het kooptraject op. Stap voor stap leiden we je naar het digitaal tekenmoment. We vragen je om een aantal aanvullende gegevens door te geven die in het contract moeten worden opgenomen. Zoals je officiële personalia en gegevens over de hypotheeksom, vanwege de ontbindende voorwaarden. Na enkele dagen ontvang je een email met het contract dat je thuis - of waar dan ook - digitaal kunt ondertekenen via iDIN.

Goed om te weten: Ondanks dat iDIN (wordt ook gebruikt bij het ondertekenen van je belastingaangifte) op iDEAL lijkt, doe je dus géén betaling. Je identificeert jezelf alleen. Je geeft hiermee ook geen toegang tot je bankgegevens. Helemaal veilig dus!

Geen woning? Dan ben je reservekandidaat

Heb je wel je voorkeur(en) doorgegeven, maar heb je geen appartement toegewezen gekregen? Dat is balen. Gelukkig ben je dan wel reservekandidaat. Haakt iemand met een optie op een van jouw favoriete bouwnummers af? Dan belt de makelaar jou op met dit heuglijke nieuws. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. 

Toch goed nieuws

Na regen komt zonneschijn, hoor je soms. Dat geldt ook in dit geval, als je helaas geen bouwnummer toegewezen hebt gekregen. Zo was er voor de sociale koopwoningen enorme belangstelling, maar was het aanbod beperkt. Gelukkig komt de volgende fase (2) van Het Dorpshart fase 4 er aan, met meerdere extra sociale koopwoningen. Binnenkort kun je een aankondiging met het woningaanbod verwachten op onze website. Blijf ons dus vooral volgen. Bovendien verwachten we volgende maand in verkoop te gaan met Het Lint fase 3.

Mijn Eigen Huis Maak een account aan
Vragen? Neem contact op