Je woonreis met als eindbestemming je droomhuis (Het Dorpshart fase 4H)

5 april '23

Op deze pagina staat stap voor stap uitgelegd hoe de reis naar jouw ideale droomhuis in Het Dorpshart fase 4H verloopt. Van oriëntatie tot oplevering van je nieuwe woning. Je leest het hier allemaal. Deze droomreis geldt alleen voor de woningen uit Het Dorpshart fase 4H. Deze woningen bieden wij namelijk aan, in combinatie met Homestudios.

image alt

Stap 1: De reis begint...

Ben jij klaar voor de reis naar je ultieme droomwoning? 
Kies de nieuwbouwwoning die het beste bij jou past en schrijf je in als belangstellende! Wij houden je dan op hoogte over de start verkoop, de toewijzingsprocedure en alle verdere bijzonderheden.

Acties:

  • Bekijk het woningaanbod
  • Schrijf je in en blijf op de hoogte

image alt

Stap 2: Creëer alvast je eigen droomwoning met Homestudios

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Jouw nieuwe huis moet straks dan ook zo snel mogelijk aanvoelen als thuis. Reden om te stressen? Welnee! Homestudios by BAM helpt je met diverse specialisten en je eigen woonadviseur om van je nieuwe huis een thuis te maken. Een bijzondere ervaring in een experience center dat uniek is in Nederland. Laat je inspireren!

Als je interesse hebt in een woning in Het Dorpshart in Hoef en Haag dan kun je online in ‘Mijn Homestudios’ al jouw voorkeurbouwnummers bekijken, wat de mogelijke opties zijn, hoe je huis er dan uit komt te zien en wat de kosten zijn. Zo maak je een weloverwogen keuze voor een bouwnummer en zie je de consequenties van je keuzes.

Maak een gratis account aan op homestudios.nl en beleef de mogelijkheden van jouw nieuwe thuis.

image alt

Stap 3: Kom sfeer proeven en laat je inspireren en adviseren

Je bent al lekker op weg. Je hebt een goed beeld gekregen van je eindbestemming. Je bent enthousiast. Je wordt uitgenodigd voor de Meet & Greet, waar je meer informatie ontvangt over de procedure en hetgeen jij kunt verwachten. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden bij Homestudios om van jouw huis een thuis te maken en natuurlijk zijn we er voor het beantwoorden van al je vragen. Kijk bij de belangrijke data voor meer informatie.
Je schrijft je online in… welke woning gaat het worden?

Acties:

  • Breng een bezoek aan de Meet & Greet
  • Geef online je voorkeuren door als de verkoop is gestart (let op de sluitingsdatum!)
  • Lever je financiële check in bij het doorgeven van je voorkeuren (je weet dan wat je financieel kunt verwachten, maar vergroot ook je kans op een woning).

image alt

Stap 4: Je bestemming is bekend

Het is zover. Binnen enkele dagen nadat de woningen zijn toegewezen, ontvang je bericht van ons of jij tot een van de gelukkigen behoort. Aansluitend ontvang je een uitnodiging van de makelaar en hypotheekadviseur voor een eerste gesprek. Je kunt er ook voor kiezen om het proces verder online te doorlopen. 

image alt

Stap 5: aanvullend gesprek en/of ondertekening

Je hebt alle verkoopstukken van de makelaar ontvangen of gedownload op de website. Denk voor dat je de koopovereenkomst ondertekent, ook vast na over de indeling en afwerking van de woning (je vindt meer informatie in je Homestudios account). Je kunt dit dan meenemen in je koopovereenkomst en deels in je hypotheek. Vervolgens kun je overgaan tot ondertekening van je koopcontract! Je kunt dit aan tafel bij de makelaar doen, óf eventueel digitaal thuis vanaf de bank. 

image alt

Stap 6: Homestudios gebruikersaccount

Nadat de woning is toegewezen aan jou wordt je account bij Homestudios automatisch omgezet naar een gebruikersaccount. Hiermee heb jij je eigen (beveiligde) digitale dossier waar alle informatie over je woning wordt bewaard, waar je nieuwsberichten ontvangt en waar je contact onderhoudt met de woonadviseur. De woonadviseur is jouw vaste aanspreekpunt gedurende de gehele woonreis.

Let op: je hebt op dit moment dus een Mijn Eigen Huis account (waarin je je voorkeuren hebt doorgegeven) en een Homestudios account (waarin je na de koop van de woning de finetuning regelt).

image alt

Stap 7: op naar Homestudios!

In deze fase neemt de Homestudios woonadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor je eerste bezoek aan het Homestudios experience
center te Utrecht. In de gesprekken die je daar met je woonadviseur voert, helpt hij of zij je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden. De keuzes die je maakt in het Homestudios experience center, vind je online terug op je eigen Mijn Homestudios account voor ‘Het Dorpshart fase 3a’.

Samen inventariseren jullie alle woonwensen en stel je je huis definitief samen. Je legt je keuzes voor o.a. je keuken, badkamer, wand- en vloerafwerking definitief vast. Jouw nieuwe woonomgeving, jouw nieuwe thuis. Het wordt steeds concreter…

De keuzes die je maakt in het Homestudios experience center, vind je online terug in je eigen account op Mijn Homestudios voor Het Dorpshart. Daar zie je de actuele status van je orders en hoe veel tijd je nog hebt om bepaalde keuzes te maken.

Toch nog een vraag als je weer thuis bent?
Via het berichtencentrum in jouw Homestudios account neem je gemakkelijk en snel contact op met de woonadviseur.

Acties:

  • Je bepaalt de definitieve indeling en afwerking van jouw woning.

image alt

Stap 8: Je bent onderweg

Als 70% van de woningen verkocht is, de omgevings- vergunning onherroepelijk is en de grond bouwrijp is, start de bouw. De notaris nodigt je uit voor de overdracht van de grond. En ondertussen zet jij de puntjes op de i.

image alt

Stap 9: De bestemming komt in zicht. Je huis wordt gebouwd.

In deze laatste fase gaat de bouw van je woning van start. Je hebt alles geregeld, je bestemming komt in zicht. Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start bouw en daarna houden we je constant op de hoogte van de vorderingen met nieuwsbrieven, op Facebook en natuurlijk in jouw eigen digitale dossier op ‘mijn homestudios. Ook word je uitgenodigd voor kijkdagen op de bouw om te zien hoe je woning vordert en wie weet, ontmoet je al je nieuwe buren.

Acties:

  • Wacht op de 'hoerabrief'
  • Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de start bouw
  • Je ontvangt updates over de voortgang van de bouw
  • Kom naar de kijkmiddagen om te zien hoe jouw woning wordt gebouwd

image alt

Stap 10: Bestemming bereikt

Je woning wordt opgeleverd. Samen met de aannemer lopen jullie door het huis, om te zien of alles naar wens is en ontvang je de sleutels van je nieuwe huis.
Het genieten is nu echt begonnen.

Meer nieuws lezen? Nieuwsberichten
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod