Het Dorpshart
Logo Logo

Waar staat dat mooie huis precies? Zit er een grote tuin bij? Ligt het huis in een gezellige straat en/of heeft het uitzicht over De Meander? Alle woningen van Het Dorpshart fase 3a staan nu in de interactieve situatiekaart.

Lees verder

Onze blogster Rebekka van Rij laat regelmatig foto's van Het Dorpshart fase 2a maken. Kijk je mee naar de prachtige foto's van week 44-45?

Lees verder

Als je jouw droomwoning in Het Dorpshart fase 3a hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan.

Lees verder

De verkoop van 50 woningen Het Dorpshart fase 2b gaat goed. Zo goed zelfs dat de bouw waarschijnlijk in december al start. Heb jij dit gemist? Er zijn nog enkele woningen vrij.

Lees verder

Onze blogster Rebekka van Rij heeft een huis gekocht in Het Dorpshart fase 2a. Zij laat regelmatig foto's maken.

Lees verder

Nieuwbouwwijk Het Dorpshart wordt weer verder uitgebreid. Deze nieuwe fase, Het Dorpshart fase 3a, biedt ruimte aan in totaal 64 2 onder 1 kap-, hoek- en tussenwoningen, waarvan enkele bekenden uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe woningtypen. Wat is jouw favoriete woningtype(n)? Laat het ons weten!

Lees verder

Goed nieuws! Alle opschortende voorwaarden voor het project van 69 woningen Het Dorpshart fase 2a zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw start.

Lees verder

Op 29 mei is de officiële inschrijftermijn gesloten. Ben je op zoek naar een ruime hoek- of rijwoning in Hoef en Haag? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Het Dorpshart!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van het project 50 woningen Het Dorpshart fase 2b is gestart.

Lees verder

De verkoop van Het Dorpshart fase 2b gaat volgende week beginnen. Alle beschikbare informatie zetten we online maar we kunnen ons best voorstellen dat je nog een paar vragen hebt. Kom je gezellig langs op donderdag 24 mei?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?