Nu live: Mijn Homestudios Het Dorpshart fase 3a

1 februari '19

Wanneer je jezelf straks toekomstig bewoner van Het Dorpshart fase 3a in Hoef en Haag mag noemen, helpt Homestudios je om te zorgen dat jouw nieuwe woning straks hélemaal bij jou past. Met begeleiding, informatie en inspiratie, maar ook met producten en bouwkundige mogelijkheden waarmee je jouw persoonlijke woonstijl in je nieuwe huis kunt verwerken. Vanaf nu is Mijn Homestudios voor Het dorpshart fase 3a live en je kunt dus van start! Maak je account aan.

Maak Homestudios account aan

Waarom Homestudios?

Homestudios helpt je alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers te ontdekken voor Het Dorpshart fase 3a in Hoef en Haag. Dat doe je door jouw woonwensen te bundelen in woonontwerpen. Van indelingsvarianten voor elke verdieping en extra lichtpunten, tot volledig in jouw woonstijl afgewerkte vloeren, wanden en trappen; je krijgt snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past. Homestudios helpt je dus in je orientatiefase al met uitzoeken wat alle aanvullende mogelijkheden zijn per bouwnummer.

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen, ga je nog een stapje verder. Dan ga je met jouw Homestudios woonadviseur om tafel in het Homestudios experience center in Utrecht. Samen zorgen we er voor dat je slimme keuzes maakt om jouw nieuwe huis ook echt jouw thuis te maken. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer over de start verkoop fase 3a