Nieuw speelbuurtje: déze toestellen komen er te staan

26 april '23

Met je 2 kids struin je langzaam naar de Brink in Het Dorsphart in Hoef en Haag voor een bezoekje aan de supermarkt. Tijd voor een kleine boodschap. Onderweg loop je langs pleintjes, hofjes en straatjes. Wat is het toch gezellig wonen hier in het groen. Hoi buurvrouw. Dag buurman! Zie je het al voor je? En vanaf nu zal het nooit meer een getouwtrek worden of de kids meegaan ja of nee. Er komt namelijk een gloednieuw speelbuurtje midden in Het Dorpshart met de leukste toestellen zodat ze zich helemaal kunnen uitleven.

image alt

Van speeltoren tot spellentafel

In Het Dorsphart staat sociale cohesie, voor elkaar zorgen en ontmoeten centraal. Net als vroeger, van die veilige wijkjes waar mensen veel buiten zijn en elkaar in de gaten houden. Een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud. Waar kinderen opgroeien met elkaar en vrijuit kunnen spelen. Dat is precies waar het In Het Dorpshart ook om draait. Een nieuw dorp en tóch een ouderwetse sfeer, op een positieve manier. Daarom komt er een gloednieuw speelbuurtje bij voor kinderen met een groen speelgazon, tafeltennistafel, multi spellentafel, speeltoren met glijbaan, mini wipwap én een balanceerbalk. Ga een challenge aan met je kind aan de spellentafel. Wie oh wie gaat er winnen?

Bekijk de tekening van het speelbuurtje
image alt

Straten en hofjes autoluw

De straten en hofjes zijn autoluw en parkeren doe je op binnenterreinen in Het Dorpshart. Daardoor hoef je niet continu op auto’s te letten als je kids aan het spelen zijn. Zo krijgen kinderen álle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen. Hoe fijn is dat? Ondertussen maak jij een praatje met andere ouders en geniet je van de groene wijk. Allerlei soorten bomen en planten sieren het speelbuurtje. Hier ontmoet je elkaar voor een kopje koffie op de Brink. Wat een sfeertje, niet? Op zoek naar de levendigheid en knusheid van een dorp? 

Bekijk actueel woningaanbod
Hoe verloopt de toewijzing? Toewijzingsprocedure
Wanneer start de verkoop? Planning Het Dorpshart