Nieuwe fase in Het Dorpshart: fase 4

6 augustus '20

Veel mensen willen wonen in het gezellige Dorpshart in Hoef en Haag. Ben jij een van hen? Dan heb we een leuk nieuwtje. Er komt een nieuwe fase aan: Het Dorpshart fase 4. Hieronder vertellen we je meer.

image alt

Het Dorpshart fase 4

Het Dorpshart fase 4 bestaat uit twee delen van in totaal 91 koopwoningen. In deze fase wordt de herkenbare sfeer van Het Dorpshart verder uitgebouwd. Dus een dorpse uitstraling met verschillende straatjes en hofjes, vlakbij alle faciliteiten die hier gebouwd zijn en worden. Fase 4 is voorlopig de laatste fase van het Dorpshart, dat grenst aan de wijk De Erven. Kenmerkend voor het Dorpshart zijn de woonhoven en dorpse straatjes. Een deel van de woningen in Fase 4 wordt gebouwd rondom groenstrook De Rozentuin.

image alt

Deel 1

Omdat fase 4 zo veel woningen omvat, splitsen we de fase op in 2 delen. Het Dorpshart fase 4 deel 1 bestaat uit 52 koopwoningen. In deze fase verkopen we alleen hoek- en tussenwoningen, in 3 verschillende types. De types verschillen bijvoorbeeld qua gebruiksoppervlak, beukmaat en prijs. Alle woningen worden volledig gasloos en zijn dus klaar voor een duurzame toekomst.

Up to date

Op onze website zie je de eerste schetsen, woningdetails én kun je je inschrijven als belangstellende. Als jij je inschrijft, houden we je als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen. De komende weken delen we steeds meer informatie, updates en nieuws. Bekijk alvast het woningaanbod en meld je snel aan als belangstellende.

Bekijk het woningaanbod
Vragen Stel ze aan ons
Wat staat er gepland? Bekijk de planning