Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.

29 februari '24

Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

image alt

Bekijk de kopersopties online

Alle meerwerkmogelijkheden voor jouw favoriete bouwnummers bekijk je online op Mijn Homestudios. Van extra lichtpunten en data-aansluitingen tot een uitbouw en mogelijkheden om het interieur van je nieuwe woning te laten afwerken.

Maak één of meerdere woonontwerpen om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden. Dit helpt je om een gefundeerde keuze te maken voor de woning die het beste bij jou past. Bovendien krijg je zo een goed beeld van het bijbehorende kostenplaatje.

Op Mijn Homestudios voor Hoef en Haag Het Dorpshart fase 4I maak je eenvoudig een Homestudios account aan. Zodat je direct kunt starten met je eerste woonontwerp.

Maak een account aan
image alt

Bezoek het Homestudios experience center

Nadat je het koopcontract hebt getekend, neemt Homestudios contact met je op. Je krijgt toegang tot een interactieve online omgeving voor kopers én je ontvangt een uitnodiging voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Hier vind je – in één sfeervolle ruimte – alle kennis en inspiratie op het gebied van wonen.

Met een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio, brengt een bezoek aan het Homestudios experience center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Altijd de juiste expert

Samen met jouw persoonlijke woonadviseur en andere specialisten creëer je jouw nieuwe thuis. Zij helpen je bij het maken van keuzes uit de beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, ben je verzekerd van het beste advies.

  Account Homestudio's aanmaken
  Meer nieuws lezen