Bovenwoning #040

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

8 bovenwoningen is deze fase van Het Dorpshart rijk, ook dit woningtype komt zelden voor in Hoef en Haag en in de typische Oud-Hollandsche stijl komt deze knusse woning goed tot zijn recht. Op de eerste en tweede verdieping van dit blok vind je dan ook alles wat je nodig hebt om je wooncarrière te starten in Hoef en Haag.

In aanbouw / bewoond

Bovenwoning #040

ca. 84 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Balkon
dorpsleven
image alt

Extra toewijzingscriteria

De bovenwoningen in Het Dorpshart fase 4H vallen onder de categorie betaalbare koop. Dit houdt in dat deze woningen toegewezen worden aan de hand van de volgende criteria (deze wijken af van de standaard)


Aantal kandidaten per bouwnummer

Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. Zijn er meerdere kandidaten op dat bouwnummer, dan volgt een 2e beoordeling.


Toets van inkomen

Het maximaal gezamenlijk inkomen mag niet meer zijn dan €80.000,- bruto per jaar en wordt getoetst op basis van een IB60 formulier. Deze kun je aanvragen bij De Belastingdienst. 


Loten bij notaris

Zijn er meerdere kandidaten met dezelfde eerste voorkeur en een geldig IB60 formulier? Dan wordt er gekeken naar het lotingsnummer van de notaris. De kandidaat met het laagste (en dus beste) lotingsnummer krijgt de woning toegewezen.


Let op: in het koopcontract van deze woningen zijn artikelen opgenomen betreffende zelfbewoningsplicht en antispeculatie.