Meander hoek #041

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Woningtype Meander is 6 meter breed waardoor deze karakteristieke hoekwoning veel ruimte biedt. In deze woning heb je woonplezier van 162 m2.

In Het Dorpshart woon je dichtbij de Brink, het hart van de wijk waar ook de voorzieningen liggen. Het is er gezellig druk voor mensen die houden van sociale contacten. De bebouwing is wat meer aaneengesloten en laat een afwisselend beeld zien.

Bouwnummer 41 is een heerlijk ruim hoekhuis met een witte gevel en met uitzicht over het water (De Meander). De woning heeft de entree aan de voorzijde. Van hieruit kom je de open keuken en woonkamer binnen. Vanuit de woonkamer betreed je via de schuifpui de tuin. Op de verdieping vind je maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping. De zolder is extra groot door de topgevel over de volledige diepte. Je kunt er met gemak een mooie werkkamer of extra slaapkamer(s) creëren.

Heb je interesse in dit bouwnummer? Geef dit dan aan via de knop 'ik ben geïnteresseerd'. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

In aanbouw / bewoond

Meander hoek #041

ca. 170 m2
5 kamers
Warmtepomp
Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..