De Erven - Hoef en Haag

De Erven is de nieuwste wijk die verrijst in Hoef en Haag. De ontwikkeling gaat hard en er staat de komende tijd veel te gebeuren. Lijkt het je wat om op deze ultiem landelijke plek te wonen, zo dicht bij de Lek en met bruisend Utrecht ook heel dichtbij? Meld je snel aan voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

image alt

De Erven 4D deel 1 - In verkoop

Deze fase van De Erven bestaat uit 18 vrijstaande villa’s en 2-onder-1-kap en vrijstaande woningen in de architectuur die je van De Erven gewend bent. Ze zijn verdeeld over 2 buurtjes, de Boomgaard en het Hameau waar woningen in kleine klusters zijn gegroepeerd aan de rand van het water. Je zult veel natuurlijke kleuren en materialen terug zien in de woningen, die elkaar afwisselen door erkers, veranda’s, verspringende rooilijnen en karakteristieke dakkapellen. De karakteristieke zinken goten en veel groen in de openbare ruimte. 

image alt

De Erven 4D deel 2 - In verkoop

In deze fase worden levensloopwoningen, rug-aan-rug woningen (betaalbare koop), hoek- en tussenwoningen aangeboden. In totaal 37 stuks. De woningen in dit deel van De Erven zijn geïnspireerd op kleine Franse dorpjes, ook wel Hameau genoemd. Groen, samen (geclusterd) en gezelligheid zijn kernwoorden die hier tot uiting komen. 

image alt

De Erven fase 4E

Deze 47 woningen (verandawoningen, 2-onder-in-kap en vrijstaand) zijn een primeur in Hoef en Haag. De meeste woningen komen in en rondom de oude boomgaard te staan en krijgen de grootste gezamenlijke tuin die je je maar kunt wensen. Hier voelt het alsof je altijd op vakantie bent. De start verkoop staat gepland in het 2e kwartaal van 2023.

Jouw persoonlijk account

Wil je een woning kopen in De Erven? Maak dan een persoonlijk account aan in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

  Nieuws uit De Erven
  Bekijk het woningaanbod