De Erven
Logo Logo

De Erven - Hoef en Haag

De Erven is de nieuwste en laatste wijk in Hoef en Haag. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van deze nieuwe wijk. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en geven we je alvast een inschatting van de planning.

De planning

De woningen in dit deel van De Erven worden in 2 fases in verkoop gebracht. De verwachting is dat de eerste fase (circa 53 woningen) in het eerste kwartaal in 2019 in verkoop gaat. De bouw van die woningen start dan in het laatste kwartaal van 2019.

De 2e fase (circa 45 woningen) gaat naar verwachting na de zomer in 2019 in verkoop. In deze fase zitten ook enkele woningen die we samen met jouw hulp willen ontwikkelen. Hierover volgt snel meer informatie.

Mijn Eigen Huis account

Wil je straks een woning kopen in De Erven? Maak dan een persoonlijk account aan in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?