Planning De Erven

In De Erven, een deelgebied in Hoef en Haag, realiseren we ruim 450 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Erven.

De Erven fase 4D - bouw gestart

Medio 2022 is de verkoop van De Erven fase 4D in De Erven gestart en de toewijzing van de woningen heeft plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Na fase 4D zijn er nog 2 fases te gaan in De Erven, genaamd fase 4E (49 woningen) en fase 4G+ (44 woningen). De planning van deze fases is nog niet bekend.

Bekijk actueel aanbod

Prognose bouw en oplevering

De aannemer is gestart met de bouw van De Erven 4D Deel 2. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in de zomer van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Planning voorgaande fases

  Contact
  Actueel aanbod