Planning De Erven

In De Erven, een deelgebied in Hoef en Haag, realiseren we ruim 450 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Erven.

De Erven fase 4D deel 1 en 2 in verkoop

Op 26 juli en 13 september 2022 is de verkoop van De Erven fase 4D deel 1 en deel 2 in De Erven gestart en de toewijzing van de woningen heeft plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Na fase 4D zijn er nog 2 fases te gaan in De Erven, genaamd fase 4E (49 woningen) en fase 4G+ (44 woningen). De planning van deze fases is nog niet bekend.

Bekijk actueel aanbod

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de grond bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van verschillende (en onvoorziene) factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

  Contact
  Actueel aanbod