2 onder 1 kapwoning type B - vernieuwd!

7 augustus '19

Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar van het woningtype 2 onder 1 kapwoning type B in De Erven fase 1. We hebben deze woningen nu een vernieuwd uiterlijk gegeven. We leggen je hier uit, hoe dat precies zit.

Hoe zit dat precies?

Uit onderzoek bleek dat de 2 onder 1 kapwoningen type B aantrekkelijker werd gevonden door de volledige houten gevel, te wijzigen in een mooie combinatie van steen en hout. Ook is er enthousiast gereageerd op het toevoegen van een lichter uiterlijk van de woning. We willen natuurlijk woningen ontwikkelen waar jij je volledig in thuis voelt en dus hebben we er voor gekozen om daar iets mee te doen. Hieronder de uitkomst.

image alt

Steen en hout - donker

Voor bouwnummers 17 t/m 20 is ervoor gekozen om de donkere kleuren in tact te laten, maar de volledige houten gevel te combineren met een mooie donkere steen. Zie hier het resultaat.

image alt

Steen en hout - licht

We wilden ook graag een lichtere variant van deze woning aanbieden. Daar hebben we voor gekozen voor bouwnummers 004, 005 en 026 t/m 029. Een mooie combinatie van steen en hout, maar dan in een iets lichtere tint. Zie hier het resultaat.

Had jij al een optie?

Heb jij al een optie op 1 van bovengenoemde bouwnummers? We wijzigen natuurlijk de woning niet zomaar, zonder dit met jou te bespreken. De makelaar neemt contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Interesse?

Heb je interesse in 1 van deze bouwnummers? Klik door onderstaande kaart en je ziet precies welk bouwnummer waar ligt. Klik op het bouwnummer van je voorkeur en geef daar aan dat je geinteresseerd bent. De makelaar neemt dan contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf direct contact met de makelaar opnemen.

  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op