Bouwnummers De Erven 4B online!

18 januari '21

Er is fantastisch nieuws vanuit De Erven, want alle 38 bouwnummers uit De Erven 4B staan nu online. Wat dit betekent? Dat je van elke woning die we hier gaan bouwen alle woningkenmerken, een extra impressie en natuurlijk een voorlopige prijsindicatie vindt op onze website.

Lust voor het oog

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting de start van de verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Om je een goed beeld te geven, hebben we alle impressies van de woningen toegevoegd. Op de laatste toevoeging zie je precies om welk bouwnummer het gaat en hoe deze er uit gaat zien. 

Richting de verkoop

Bovendien hebben we bij elk bouwnummer de belangrijkste woningkenmerken toegevoegd. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of jouw favoriete bouwnummer een eigen garage krijgt en hoe de zonligging van de tuin is. Uiteraard hebben we aan elk bouwnummer een indicatieve prijs toegevoegd! Let wel op dat dit vooralsnog een indicatie is en dus nog geen definitieve prijs. De definitieve V.O.N. prijzen delen we binnenkort.

Laatste toevoeging

Om het overzicht per bouwnummer compleet te maken, voegen we morgen nog een belangrijk element toe aan elk bouwnummer: de plattegronden. Zo kun jij in gedachten alvast starten met het inrichting van jouw droomwoning in De Erven 4B. 

Bekijk de bouwnummers
  Bekijk alle bouwnummers
  Stel hier je vraag