Bouwnummers De Erven fase 2 live!

7 oktober '19

Goed nieuws! Alle 31 bouwnummers van De Erven fase 2 staan live. Ga nu online opzoek naar jouw perfecte woningmatch zodat je goed bent voorbereid op de verkoop die binnenkort start. Vanaf dat moment kan je je inschrijven voor je favoriete huis van Erven fase 2. Aangezien dit dezelfde woningtypes zijn als uit fase 1, heb je nu weer opnieuw de kans om jouw droomwoning in Hoef en Haag te kopen.

Compleet plaatje

Om het plaatje compleet te maken staan de prijzen en de plattegronden bij de woningtypes online en kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld alle kenmerken eens goed. Je ziet dan hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt onder bijvoorbeeld een carport of op 1 van de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! 

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Bouwnummers 052 t/m 082 horen bij De Erven fase 2. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match.

Meld je aan als belangstellende

Heb je interesse in een woning in Hoef en Haag? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Je krijgt dan een mail met de link naar de verkooppagina op moment van verkoop. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan een account aan in 'mijn Eigen Huis'. Hier zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Heb jij jouw favoriete woning al geliked? Wil je meer weten hoe dat werkt? We leggen het op onze servicepagina stap voor stap uit.

Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws over De Erven
  Bereid je voor op start verkoop