Bouwnummers De Groene Weelde staan online

19 januari '24

De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve prijzen en beelden. De artist impressions zijn bijna klaar en de definitieve plattegronden hebben we eerder al gedeeld. De concept gevelbeelden hebben we wel alvast op de website geplaatst. Zo kan je goed zien hoe de voorkant van het desbetreffende bouwnummer eruit komt te zien. Naar verwachting gaan de woningen in De Groene Weelde het eerste kwartaal van 2024 in verkoop.

Bouwnummers bekijken
image alt

Ontdek het woningaanbod

Benieuwd naar de woningspecificaties? Bij de kenmerken kan je goed zien of de tuin op het Noorden, Oosten, Westen of Zuiden ligt ook de lengte, breedte en de oppervlakte van de tuin is bekend.

Alle woningen krijgen een bodemwarmtepomp met koeling, zonnepanelen en gedeeltelijk vloerverwarming. Ook de keuken en het sanitair en het tegelwerk is bij de prijs inbegrepen. 

Vergelijk de verschillende bouwnummers met elkaar om zo jouw favoriete bouwnummer(s) te vinden! Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Sanitair brochure bekijken

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

  Meer over de toewijzing
  Naar het woningaanbod