Bouwnummers De Vrijbuiters staan online

12 april '24

De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve prijzen en artist impressions. De gevelbeelden hebben we wel alvast op de website geplaatst. Zo kan je goed zien hoe de voorkant van het desbetreffende bouwnummer eruit komt te zien. 

image alt

Ontdek het woningaanbod

Alle woningen in de Vrijbuiters krijgen een bodemwarmtepomp met koeling, zonnepanelen en vloerverwarming. Ook de keuken en het sanitair en het tegelwerk is bij de prijs inbegrepen. Uniek in dit nieuwbouwproject is dat de tussen- en hoekwoningen worden gebouwd met CLT hout. Vergelijk de verschillende bouwnummers met elkaar om zo jouw favoriete bouwnummer(s) te vinden! Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Wil je meer kans maken op een woning in de Vrijbuiters? Laat dan een financiële check uitvoeren door een financieel adviseur. De Rabobank organiseert op 7 mei een financiële check avond waar je je nu alvast voor kunt aanmelden

Woningaanbod bekijken
image alt

Toewijzingscriteria erfwoningen

Een erfwoning met toewijzingscriteria is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 87.000 hebben. Er zal/zullen (een) inkomensverklaring(en) van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2023 overlegd moeten worden. Wil je in aanmerking komen voor deze woning? Je kunt je inkomensverklaring (IB60 formulier) meenemen tijdens het verkoopgesprek of samen met je financiële check uploaden in je Mijn Eigen Huis Account wanneer de verkoop is gestart.

We behouden ons het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechtst 1 inschrijving geaccepteerd. De gekozen tenaamstelling op het inschrijfformulier wordt bij de aankoop ook de tenaamstelling in de koop- en aannemingsovereenkomst. Alleen inschrijvingen ingediend door een natuurlijk persoon komen in aanmerking voor de woningtoewijzing. Dus de woningen zijn niet bedoeld voor investeerders en beleggers.

Zet jouw favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

  Meer over de toewijzing
  Naar het woningaanbod