Bouwnummers Het Centrale Erf live!

3 april '20

Goed nieuws! De 15 bouwnummers van Het Centrale Erf staan nu live. Ga online opzoek naar jouw perfecte woningmatch en meld je aan met het hartje naast de woning, zodat je goed bent voorbereid op de verkoop die binnenkort start. 

Voorlopige plattegronden en nieuwe schetsen

Om je een goed beeld te geven van de woningen vind je nu ook de voorlopige plattegronden en nieuwe schetsen van de gevels bij de bouwnummers en kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld alle kenmerken eens goed. Je ziet dan hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook lees je meer over de bijzondere liggen rondom de gezamenlijke binnentuin en hoe duurzaam dit mooie project is.

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Bouwnummers 083 t/m 097 horen bij Het Centrale Erf. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match.

Meld je aan als belangstellende

Heb je interesse in een woning in Hoef en Haag? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Je krijgt dan een mail met de link naar de verkooppagina op moment van verkoop. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan een account aan in 'mijn Eigen Huis'. Hier zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Heb jij jouw favoriete woning al geliked? Wil je meer weten hoe dat werkt? We leggen het op onze servicepagina stap voor stap uit.

Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws over De Erven
  Bereid je voor op start verkoop