Daarom wil jij wonen in De Erven 4B

6 januari '21

We verklapten het eind vorig jaar al: er komt een nieuwe fase in de wijk De Erven. Maar waarom is een nieuwbouwwoning in De Erven 4B precies wat jij zoekt? Je leest en ziet het hieronder. Daar delen we bovendien alle definitieve impressies van de woningtypes die hier gebouwd gaan worden!

Bijzondere combinatie

De Erven 4B is bijzonder. Waarom? Omdat dit project een bijzondere combinatie biedt van woningtypes. Zo worden er maar liefst 18 ruime 2 onder 1 kapwoningen, 19 rijwoningen en een vrijstaande woning gebouwd. En dat in de groene wijk De Erven, met haar kenmerkende landschappelijke stijl, duurzaam en gasloos.

Ruimte, groen én parkeerplekken

In De Erven 4B is volop ruimte. Ruimte om te leven tussen veel natuur en groen, maar ook ruimte om je auto of auto’s eenvoudig te parkeren. Zo beschikken veel woningen over een garage, waardoor je jouw auto eenvoudig en veilig kunt parkeren. Bovendien zie je daardoor minder auto’s op straat geparkeerd en blijft de groene uitstraling beter behouden. Als jij in deze fase gaat wonen, kies je dus bewust voor genieten in een groene omgeving met extra gemak.

Bijzonder van binnen

Alle 38 bouwnummers worden voorzien van een ingebouwde keuken. Uiteraard kun je deze bijstellen naar jouw wensen, zodat jouw droomwoning van alle door jou gewenste gemakken wordt voorzien. Ook zijn alle 38 bouwnummers zeer energiezuinig, duurzaam en dus toekomstbestendig. Daarnaast worden alle woningen ingericht met luxe sanitair en stijlvol keukenwerk. Met vooraf gecontracteerde showrooms kun je jouw nieuwe thuis helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. Een garantie voor jarenlang woonplezier!

Bijzonder van buiten

Het oog wil ook wat, dat begrijpen we. De woning van jouw dromen is niet alleen bijzonder van binnen, maar ook van buiten. Om dat te laten zien kunnen we natuurlijk alinea’s vol schrijven en je op deze manier een beeld geven van het uiterlijk. Omdat een beeld meer zegt dan 1.000 woorden, zie je hieronder alle impressies van De Erven 4B. Deze geven je een bijzonder goed beeld hoe de woningen er uit gaan zien.

Stad, snelweg en faciliteiten

Woon je in Hoef en Haag, dan krijg je steeds meer faciliteiten om de hoek. Zo worden er bijvoorbeeld een basisschool, kinderopvang en supermarkt gebouwd bij jou om de hoek. Wil je, zodra de horeca weer open gaat, genieten van een heerlijk hapje eten of een drankje? Ook dan krijg je steeds meer te kiezen op wandelafstand in Hoef en Haag. Wil je een dagje op stap in een andere stad, of werk je in een andere plaats? Doordat de A27 dichtbij ligt, ben je lekker snel onderweg naar de plaats van bestemming.

Alle bouwnummers online

Op dit moment zijn we druk bezig om alle 38 bouwnummers online te zetten, inclusief plattegronden, woningkenmerken etc. We streven ernaar om halverwege januari alle bouwnummers op onze website te tonen. Volg jij ons project nog niet? Ga dan nu naar het woningaanbod en meld je aan als geïnteresseerde van het project.

Bekijk de woningtypes
  Bekijk de woningtypes
  Stel je vragen