Net zo vrij als jij!

28 april '22

Je zult maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Erven Buurtvrij! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen.

Maar ook om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. Hier ben je vrij om te barbecueborrelen, boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Want in De Erven Buurtvrij woon je riant en beleef je het goede buitenleven. Met huizen van natuurlijke materialen in landelijke architectuurstijlen, grote voortuinen en groene erven. Met alle voorzieningen van Het Dorpshart om de hoek. En met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu.

Jij bent ‘m!

Planning

Dit jaar staan er maar liefst 3 fases op de planning in De Erven met vrijstaande villa's, 2-onder-1-kap woningen, levensloop en rug-aan-rug woningen, verandawoningen, hoek- en tussenwoningen. Allemaal in die prachtige architectuur die je van De Erven gewend bent.

De eerste woningtypes zullen eind mei verschijnen in het woningaanbod van De Erven.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Planning bekijken
Hoef en Haag
Hoef en Haag
Hoef en Haag

Gezellig dorps sfeertje

De Erven is speels ingericht met kleine paadjes, erfjes, boomgaarden, grote voortuinen, verschillende stijlen architectuur en ontmoetingsplekken. Parkeren doe je op eigen terrein of op speciaal aangelegde parkeerterreintjes. Wat ziet het er hier gezellig dorps uit en wat fijn als je hier mag opgroeien.

  Contact
  Planning