Definitieve prijzen bekend

2 mei '24

Goed nieuws, de definitieve prijzen van De Vrijbuiters zijn bekend en staan online! Wat kost jouw favoriete bouwnummer? En wat kost een uitbouw of een dakraam? Bekijk snel de definitieve prijzen.

image alt

Standaard al heel compleet

De woningen in de Vrijbuiters worden voorzien van een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met apparatuur is bij de prijs inbegrepen.

Alle woningen worden dus standaard al heel compleet opgeleverd, maar wil je jouw nieuwe huis net die finishing touch geven met kleine of zelfs grote aanpassingen? Bekijk dan de koperskeuze prijslijst en de optietekeningen. De sluitingsdatum voor het kiezen van de keuken en badkamer is op 19 augustus 2024.

Sanitair- en keuken brochure
image alt

Welke opties kies jij?

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met uitbouw, openslaande deuren of extra slaapkamers op zolder? Je kunt de meer- en minderwerkprijzen en optietekeningen nu bekijken onder het woningaanbod bij jouw favoriete bouwnummer. Ga naar je favoriete bouwnummer en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vind je dan alle meerwerk documenten.

De sluitingsdatum voor de grote meerwerkopties is op 8 juli 2024. Voor de kleine opties zoals het verplaatsen van een stopcontact of het plaatsen van een buitenkraan heb je de tijd tot 2 september 2024.

Hoe verloopt het koperskeuzetraject?

Wanneer je straks een bouwnummer toegewezen hebt gekregen in nieuwbouwproject de Vrijbuiters dan doorloop je daarna een aantal stappen. We vertellen je er in de kopersinformatie brochure graag meer over. Woonadviseur Judith Gerlagh helpt je straks bij het kiezen van de meer- en minderwerkopties.

Kopersinformatie brochure bekijken

Vergroot de kans op een woning

Heb je nog geen financiële check aangevraagd en wil je de kans op een woning vergroten? Vraag deze dan snel aan! Wanneer de verkoop start kan je het document uploaden in jouw persoonlijke account.