Dit wordt de nieuwe fase in De Erven

4 januari '21

Zoals we vorige week al aankondigden, komt er een nieuwe fase in de wijk De Erven. We streven ernaar om dit project, genaamd De Erven 4B, in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop te brengen.

Wat komt er?

We hebben de nieuwe woningtypes alvast online gezet. De Erven 4B wordt een bijzondere combinatie van woningtypes. Het project bestaat uit 38 prachtige nieuwbouwwoningen. We bouwen 11 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 18 ruime 2 onder 1 kapwoningen en een extra ruime vrijstaande woning. De stijl van de woningen sluit naadloos aan op die van De Erven zoals we deze eerder presenteerde: heerlijk ruim en landelijk.

Woningtypes online

Door de woningtypes online te zetten, geven we je een indicatie van o.a. de oppervlakte per woningtype en een indicatie van de V.O.N. prijs. Deze gegevens kunnen dus nog veranderen in de komende periode. Je kunt de komende weken steeds meer informatie van ons verwachten over De erven 4B. Bijvoorbeeld definitieve impressies van hoe de woningen er uit gaan zien en plattegronden. Als voorproefje zie je hieronder alvast een paar sneak peeks.

Up to date

Achter de schermen zijn we al druk bezig om alle bouwnummers te specificeren. Binnen een aantal weken zie je per bouwnummer specifieke informatie, in plaats van een indicatie van het woningtype. Volg nu het project en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk de woningtypes
  Bekijk de woningtypes
  Stel je vragen