Dit zijn de makelaars van De Erven fase 4D

1 september '22

Alle woningen van De Erven 4D zijn in verkoop gebracht. Het digitale aankoopproces dat hierbij komt kijken, wordt door veel kopers als fijn ervaren. Toch geldt dat niet voor iedereen. Wil jij liever eerst met een makelaar om de tafel? Geen probleem! We stellen de makelaars hieronder aan je voor.

image alt

Via Makelaardij

Het team van Via Makelaardij is vanaf het ontstaan van Hoef en Haag letterlijk en figuurlijk betrokken bij dit project. Inmiddels zijn ze al meer dan 30 jaar actief in en rondom Vianen. 

'Wij zijn een team met enthousiaste makelaars dat Hoef en Haag uitstekend kent en met beide benen in de Viaanse samenleving staat', vertellen ze. 

Inmiddels weten we uit eigen ervaring dat Via Makelaardij een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor is. Voor dit hechte team sta jij als koper centraal. 

Via Makelaardij
Klooster 2
4132 BG  VIANEN
[email protected]
T 0347 374 277

image alt

De Keizer Smit Makelaarshuys

Het Viaanse Makelaarskantoor De Keizer Smit is een bekend gezicht binnen Hoef en Haag. Sterker nog, ze zijn vanaf dag 1 betrokken bij dit project. De Keizer Smit heeft een team dat gespecialiseerd is in nieuwbouwwoningen. Wel zo fijn, want een nieuwbouwwoning kopen is toch net even iets anders dan een bestaande woning.

'De kracht van ons team is dat wij betrokken zijn! Niets gaat aan onze makelaars voorbij. Wij leren je dan ook graag goed kennen om zo het beste advies te geven'.

De Keizer Smit Makelaarshuys      
Voorstraat 54                           
4132 AS VIANEN                   
[email protected]         
T 0347 - 751 170      

image alt

Verkoopadviseur Ernst Kleijn

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor Hoef en Haag. Ook hij is al jaren betrokken bij Hoef en Haag en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een Hoef en Haag woning geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen van de woningen in De Erven. Ook kan hij je begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Afspraken met Ernst vinden plaats in de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Lekstraat 38 in Vianen.

Ernst Kleijn
[email protected]
06 83 57 90 07

Het aanbod

Ben je benieuwd welke woningen er in De Erven fase 4D gebouwd gaan worden? Bekijk dan snel het woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan!

Bekijk hier de woningen in De Erven 4D
Interesse? Bekijk de bouwnummers
Meer weten? Neem contact met ons op