Een tuin van jullie samen

22 april '20

Het Centrale Erf, de nieuwste fase in De Erven, wordt een gezellig erf met 15 woningen, die grenzen aan een gezamenlijke binnentuin als ontmoetingsplek. Als (toekomstige) bewoner mag jij meebeslissen over de inrichting van dit groene stukje van de nieuwe wijk. Hoe leuk is dat!

Fijne ontmoetingsplek

We zitten nu nog midden in een intelligente lockdown, maar hoe fijn is het om nu al na te denken over een plek waar je straks je buren ontmoet en de (klein)kinderen heerlijk en veilig samen spelen. Of wat denk je van een moestuin? Alle opties staan nog open.  Als de nieuwe woningen van Het Centrale Erf zijn opgeleverd, onderzoek jij als bewoner met alle buren de verschillende varianten die er mogelijk zijn en maken jullie een keuze. Onder professionele begeleiding uiteraard. Hieronder alvast enkele mogelijkheden om je te inspireren.

Hoef en haag moestuin

Moestuin

Dit is echt de manier om gezond buiten bezig te zijn. Samen met de kinderen of gezellig met buren een moestuin onderhouden. Ontspannend en leerzaam tegelijk! En als kers op de taart, er ook nog eens letterlijk de vruchten van plukken.

Maar ook een bloementuin is prachtig. Geweldig als je vanuit je woning op een kleurrijke bloemenzee kijkt. En misschien staat er straks wel een veldboeket uit eigen tuin op tafel!

Hoef en Haag speeltuin

Speeltuin

De centrale ligging van de gezamenlijke tuin is de uitgelezen plek om er een speelplaats voor de kinderen te creëren. Zo heb je vanuit je woning goed zicht op je spelende kroost. Maar denk ook eens aan een speelplaats voor volwassenen. Zo heb je bijvoorbeeld talloze buitenfitnesstoestellen. Tipje?

Hoef en Haag buurt-barbecue

Buurt-barbecue

Of wat denk je van een terras tussen het groen waar je met je buren een oer-gezellige buurt-barbecue kunt organiseren. Misschien zelfs wel met groente uit eigen moestuin!

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden en zie je een gezamenlijke tuin waar je kunt ontmoeten, ontspannen en je eigen groente en fruit kunt ontwikkelen al helemaal voor je? Kijk dan bij het woningaanbod welke woning rond de gezamenlijke binnentuin jou aanspreekt. 

Het gezellige erf is verdeeld in 4 intieme woonblokjes. Karakteristieke woningen met unieke details zoals tuitgevels, dubbel openslaande deuren, luifeltjes en verdiepingshoge ramen met mooie luiken. Hoek- of tussenwoningen of comfortabele levensloopwoningen met alles gelijkvloers.

 

Zet nu de stap naar jouw droomhuis
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen op het Centrale Erf? Zo verloopt het koopproces