Herenhuis uitgelicht

15 juni '23

In De Erven woon je riant en beleef je het goede buitenleven. Hier vind je woningen van natuurlijke materialen in een landelijke architectuurstijl, grote tuinen en groene erven. Met alle voorzieningen van Het Dorpshart om de hoek. Met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu. Neem nou de prachtige herenhuizen, ieder met een karakteristieke uitstraling die past bij De Erven. Een royale tuin en mooi uitzicht. Er zijn nog 2 herenhuizen beschikbaar waarvan er 1 onder optie staat, dus grijp snel je kans!

Kom binnen

De entree van de woning is aan de voorzijde. Ideaal een lekker ruime hal, hier is genoeg plek voor de jassen, tassen en schoenen van het hele gezin. Vanuit de hal bereik je de grote woonkamer. Aan de achterzijde van de woning ligt de woonkamer met toegang tot de tuin. In de zomer lekker de deuren open terwijl de kinderen hun ding doen. Aan de voorzijde is plek voor de grote keukentafel, hier kun je lekker samen genieten van lange avonden tafelen.

Boven heeft iedereen een eigen slaapkamer. Als de 4 slaapkamers op de eerste etage niet genoeg zijn dan kun je altijd nog de zolder – waar ook ruimte is voor een wasmachine en droger - laten afbouwen met een kamer of twee extra. Bekijk de plattegronden om een idee te krijgen van de indeling per verdieping.

Hoef en Haag
Hoef en Haag
Hoef en Haag
image alt

Het Herenhuis

  • Royaal herenhuis van maar liefst 6 meter breed;
  • BENG 2=0 norm dus duurzaam en gasloos wonen;
  • Voorzien van zonnepanelen, luchtwarmtepomp en wtw-systeem;
  • Kavelgrootte bijna 160 m², woonoppervlak ruim 165 m²
  • Grote woonkamer standaard uitgebouwd met 1,2 meter;
  • Open keuken met kook-(schier)eiland;
  • 4 slaapkamers en extra grote badkamer (cascolevering sanitair/tegelwerk);
  • Vrij indeelbare zolder met ruimte voor extra (slaap-)kamers;
  • Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Interesse?

Ben jij verliefd geworden op een Herenhuis? Er zijn er nog slechts 2 beschikbaar waarvan er 1 onder optie is. Bekijk snel het aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Actueel aanbod
  Contact
  Actueel aanbod