Hoef en Haag breidt uit

25 oktober '18

Hoef en Haag heeft een broekmaatje groter nodig. De nieuwste en laatste wijk van Hoef en Haag is in ontwikkeling. De Erven: een wijk waar samen zijn centraal staat. Een plek waar je je buren kent en lekker veel buiten komt!

De Erven

De eerste 2 fases in de Erven bestaan uit circa 100 woningen. Dit zijn woningen in verschillende categorieën. Er komen tussen- en hoekwoningen, vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. De woningen worden afgewisseld met boomgaarden en groene erven om het geheel lucht en ruimte te geven. De Erven is speels ingericht. Kleine paadjes, erfjes, grote voortuinen, verschillende stijlen architectuur en fijne ontmoetingsplekken. De Erven nodigt uit voor een kopje koffie met je buren voor het huis.

image alt

Unieke kans!

In De Erven wordt je een kans geboden, die we in Hoef en Haag nog niet eerder aan de hand hebben gehad. Er wordt namelijk 1 deel van De Erven gecreëerd in samenwerking met de toekomstige bewoners. 

Zo wordt met elkaar bepaald, hoe de inrichting van het erf er uit komt te zien, waaraan zij komen te wonen. Wordt het een gezamenlijke moestuin? Of juist aan een plek waar je je creativiteit kwijt kunt op gebied van kunst? Of misschien een speelplek voor de kinderen? Ook wordt er met elkaar bepaald welke sfeer we de woningen willen geven en waar de voorkeuren op het gebied van architectuur naar uit gaan. 

Interesse?

We zijn op dit moment aan het uitwerken hoe we dit 'co-designing' traject vormgeven. Zodra daar meer over bekend is, lees je het op deze website. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en zo automatisch op de hoogte blijven. 

  Bekijk het woningaanbod
  Inschrijven op de nieuwsbrief