14 februari 2024

14 februari hypotheek inloopavond - Meld je aan!

Locatie: Rabobank Nieuwegein Schakelstede 77

Hypotheek inloopavond de Groene Weelde

6 februari '24

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning is de financiering een belangrijk onderdeel in de voorbereiding. Hoe hoog kan jouw hypotheek maximaal zijn? Wat zijn de bijbehorende maandlasten? Kan je én wil je deze dragen? Ook ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Dit kan namelijk in je voordeel werken bij de toewijzing. Voor de Groene Weelde organiseren we daarom een financiële check inloopavond. Graag nodigen we je uit!

image alt

Meld je aan

Op woensdag 14 februari organiseren we in samenwerking met Rabobank een hypotheek inloopavond voor de Groene Weelde. Je bent tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom bij Rabobank Nieuwegein (Schakelstede 77, 3431 HC Nieuwegein). Tijdens deze avond kun je kosteloos een financiële check laten uitvoeren door een van de financieel adviseurs. Het document dat je na het gesprek ontvangt kan je tijdens de verkoop toevoegen aan je inschrijving. Om voldoende adviseurs beschikbaar te hebben horen we graag via onderstaande button of je aanwezig bent.

Laat je een financiële check uitvoeren, vergeet dan niet om een actueel loonstrookje en eventueel een hypotheekoverzicht van je huidige hypotheek mee te nemen.

Aanmelden

Rabobank nieuwbouwexperts

Bijkomend voordeel van de financiële check is dat je goed voorbereid bent als je een optie op een woning krijgt. De check biedt dus veel comfort en duidelijkheid voor jou en kan eventuele teleurstellingen voorkomen. Mocht je graag hulp wensen bij je financiële check, dan staan de adviseurs van bijvoorbeeld Rabobank voor je klaar. Arne de Burck, commercieel directeur nieuwbouw bij Rabobank, legt uit wat hij samen met zijn team voor je kan betekenen.

Arne du Burck: ‘Na meer dan 25 jaar ervaring in de hypothekenwereld kan ik oprecht zeggen dat het kopen van een nieuwbouwwoning net even wat anders werkt dan een bestaande woning. En dat is ook precies de reden dat we speciaal voor kopers in nieuwbouwprojecten een team van experts op het gebied van nieuwbouw samengesteld hebben. Zij zijn altijd bereikbaar en staan speciaal opgesteld om voor jou een zogenaamde financiële check op te maken, zodat je als potentiële koper direct weet:

  • Wat jouw nieuwe maandlasten zijn (als het nodig is berekenen we dit voor jou binnen 15 minuten!)
  • Wat er allemaal bij een nieuwbouwhypotheek komt kijken en wat in jouw situatie daarbij belangrijk is
  • Of die droomkeuken en schitterende badkamer ook gelijk meegefinancierd kunnen worden en
  • Of je wel optimaal profiteert van alle mogelijkheden en kortingen van je duurzame nieuwbouwwoning.

En - ook niet onbelangrijk - met deze financiële check vergroot je ook nog eens de kans dat je de woning toegewezen krijgt! Niet gek dus dat deze gratis en vrijblijvende service met een 9,3 gewaardeerd wordt door onze klanten!’

Direct een afspraak maken
  Naar het woningaanbod
  Meer over de financiële check