Inclusief luxe SieMatic keuken

15 januari '24

Alle 23 woningen in de Groene Weelde zijn zeer compleet uitgerust. Een complete badkamer en een luxe Siematic keuken met Bosch apparatuur is bij de vrij op naam prijs inbegrepen. Samen met de keukenspecialisten van SieMatic zijn de keukens voor de 3 woningtypes in de Groene Weelde ontworpen en samengesteld. We laten je graag zien welke keukenopstelling er bij welke woningtype hoort. 

Een knipoog naar de architect

De keuken is steeds meer de centrale plek in de woning. Dat is de reden waarom de SieMatic keukenontwerpers altijd hun uiterste beste doen om in de beschikbare ruimte een plek te vinden voor een kookeiland. Dat is ook gelukt voor de vrijstaande en de twee onder een kapwoningen in de Groene Weelde.

MIX architectuur is verantwoordelijk voor de onderscheidende architectuur en de eigentijdse uitstraling van de 23 woningen. Een opvallend kenmerk: de ramen met verticale lamellen. Deze verticale lamellen zijn ook als knipoog naar de architect als design element toegepast in de eilanden van de keukens

Vrijstaande woningen

De keuken in de vrijstaande woningen heeft alle ruimte om te kunnen koken en af te wassen en voldoende bergruimte in de drie hoge kasten. Met ook een plek om aan de keuken te kunnen zitten. Door het open karakter van de ruimte van de vrijstaande woningen alle ruimte voor een fijne eetkamertafel. Voor het hele gezin om te eten, of te borrelen met vrienden en vriendinnen of voor de kinderen om, terwijl je kookt, huiswerk te maken of een spelletje te doen.

2 onder 1 kapwoningen

De keuken in de twee onder een kap woningen is praktisch en functioneel, met een heerlijke bar om aan te zitten. Terwijl je kookt kan je partner even aanschuiven om samen even de dag door te nemen, terwijl de kinderen in de living op de televisie aan het gamen zijn.

Verandawoningen

De kleuren en materialen van de keuken zijn gebaseerd op de natuur: hout, kiezel en marmer. De functionele rechte keuken voor koken en spoelen is zo bedacht dat het een mooi meubelstuk wordt in de Veranda woning als onderdeel van de living met volop ruimte voor een leuke lounge bank en een fijne eetkamertafel. Hoe leuk is dat? Het is optioneel mogelijk om een keukenblok toe te voegen in de ruimte. 


  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen