Jouw keuken in De Erven

23 augustus '22

Jouw nieuwe woning in De Erven 4D deel 2 is voorzien van een stijlvolle en goed uitgeruste keuken, helemaal kookklaar bij de oplevering. In de verkoopdocumentatie die binnenkort beschikbaar komt, vind je een gedetailleerde specificatie van deze keuken.

image alt

Voor iedereen anders

Omdat de ideale keuken voor iedereen anders is, kunnen we ons voorstellen dat je zelf nog een aantal accenten wilt aanbrengen op de keuken die aansluiten op jouw woonsituatie, jouw woonstijl en natuurlijk het type kok dat je bent. Lopen gezinsleden op verschillende momenten in en uit? Dan is misschien extra aandacht voor de magnetron of oven nodig. Culinaire ambities of behoefte aan voldoende werkruimte voor de voorbereiding van gezellige etentjes met familie en vrienden? Dan is een andere opstelling met extra kookcapaciteit en werkruimte wellicht iets voor jou?

image alt

Homestudios experience center

Wat voor kok je ook bent; in het Homestudios experience center heb je straks alle vrijheid om de keuken in jouw nieuwe woning aan te passen naar jouw wensen, woonstijl en budget. Bekijk alle kleuren, voel de materialen en ontdek welke keukenapparatuur het beste tot haar recht zou komen in jouw ideale keuken. Met al die ervaring op zak maak je vervolgens – onder begeleiding van een kundige keukenspecialist – persoonlijke keuzes voor de keuken die het beste bij jou past.

Online, op Mijn Homestudios, vind je straks meer informatie over de mogelijkheden om de keuken in jouw nieuwe thuis volledig op je wensen af te stemmen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf bij een showroom te gaan shoppen, maar wanneer je kiest voor een keuken bij Homestudios, wordt deze vóór oplevering in jouw nieuwe woning gemonteerd. Helemaal kookklaar bij oplevering dus.

  Contact
  Nieuws