23 november 2022

Voel de sfeer & beleef de ruimte!

Kom op 23 november aanstaande de sfeer proeven van wonen in De Erven in Hoef en Haag. Tussen 15.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom aan het Skimmiaerf in Hoef en Haag.

Kijkmiddag in De Erven

16 november '22

Een nieuwbouw woning kopen, het is niet altijd eenvoudig je alle ruimtes voor te stellen vanaf een tekening. Dat begrijpen we heel goed en daarom stellen we 23 november een aantal vrijstaande en geschakelde vrijstaande woningen in De Erven open voor bezichtiging! Deze zijn bijna klaar voor oplevering aan toekomstige bewoners en geven dus een heel goed beeld van alle ruimtes en afwerkingsniveau. Kom je ook

Voel de sfeer & beleef de ruimte!

Kom op 23 november aanstaande de sfeer proeven van wonen in De Erven in Hoef en Haag. Tussen 15.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom aan het Skimmiaerf in Hoef en Haag. Samen met de verkoopadviseurs en makelaar loop je door de ruime geschakelde of vrijstaande woningen. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Hoef en Haag

Wonen in De Erven

…betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier woon je in het groen met de voorzieningen van Hoef en Haag en Vianen om de hoek. De Erven fase 4d is een perfecte mix van landelijke afwisseling welke het tot een aantrekkelijke woonbuurt maakt.

Bekijk actueel aanbod
Ik heb een vraag Contact
Welke woningen zijn beschikbaar? Woningaanbod