6 april 2024

Zet in je agenda!

NVM Open Huizen Dag | Zaterdag 6 april van 11:00 tot 15:00 uur | De Keuken – Lekstraat 38 in Hoef en Haag

Kom je ook naar de Hoef en Haag open huizen dag?

29 maart '24

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Hoef en Haag? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en het woningaanbod. Aanmelden is niet nodig en kinderen zijn welkom. In de keuken kunnen er cupcakes versierd worden en is er een speciale smoothiefiets waar de kinderen hun energie flink op kwijt kunnen!

image alt

De vrijbuiters

De woningtypes van dit nieuwe groene nieuwbouwproject staan inmiddels op de website. Ben je benieuwd naar meer informatie en wil je alvast een sneak preview krijgen van nog niet eerder getoonde beelden en plattegronden? Kom dan zeker langs!

Woningaanbod bekijken
image alt

Nieuw woningaanbod

Na de zomervakantie gaat er een nieuw project in Hoef en Haag in verkoop. Het gaat om 16 woningen. Ben je benieuwd naar het nieuwe aanbod bestaande uit onder andere 2 onder 1 kap woningen en rijwoningen? Tijdens de NVM open huizen dag vertellen we je graag meer!

Denk mee!

Hoef en Haag is bijna afgebouwd. In 2025 gaan de laatste woningen in verkoop. Dit is jouw kans om je woonwensen te delen! In de allerlaatste fase van de Erven is namelijk ruimte voor jouw inbreng. Deel je wensen en ga in gesprek met de ontwikkelaars om te laten hoe jij wilt wonen. We zijn benieuwd naar jouw mening!

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen