Maak alvast kennis met de makelaars van De Erven

3 april '19

Je hebt straks de mogelijkheid om het volledige aankoopproces voor een woning in De Erven fase 1, digitaal te doorlopen. Je kunt zelfs je handtekening onder de koopovereenkomst digitaal zetten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben zelfs 2 makelaars en een verkoopadviseur klaar staan, om je door het aankoopproces heen te loodsen. We stellen ze, bij deze, graag aan je voor.

image alt

Via Makelaardij

Het team van Via Makelaardij is een goede bekende van Hoef en Haag. Zij verkopen al vanaf het eerste uur woningen in dit nieuwe gebied. Als plaatselijke makelaar zijn zij al 30 jaar betrokken bij nieuwbouw in en om Vianen, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! 'Wij zijn een team met enthousiaste makelaars die Hoef en Haag uitstekend kennen en met beide benen in de Viaanse samenleving staan'. Via Makelaardij is een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor met een hecht team, dat altijd voor de beste match gaat!

Via Makelaardij
Klooster 2
4132 BG  VIANEN
[email protected]
T 0347 374 277

image alt

De Keizer Smit Makelaarshuys

Makelaarskantoor De Keizer Smit is gevestigd in Vianen en is ook al betrokken bij de verkoop van woningen in Hoef en Haag vanaf dag 1. De Keizer Smit heeft een gespecialiseerd nieuwbouwteam (zie foto) en dat is een voordeel, want een nieuwbouwwoning kopen is toch net even iets anders dan een bestaande woning. Op de Voorstraat in Vianen hebben zij een gezellig pand waar je terecht kunt. 'De kracht van ons team is dat wij betrokken zijn! Niets gaat aan onze makelaars voorbij. Wij leren je dan ook graag goed kennen om zo het beste advies te geven'.

De Keizer Smit Makelaarshuys      
Voorstraat 54                           
4132 AS VIANEN                   
[email protected]         
T 0347 - 751 170      

image alt

Verkoopadviseur Ernst Kleijn

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor Hoef en Haag. Ook hij is al jaren betrokken bij Hoef en Haag en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een Hoef en Haag woning geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen van de woningen in De Erven fase 1 én je begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Afspraken met Ernst vinden plaats in de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Voorstraat 45 in Vianen.

Ernst Kleijn
[email protected]
06 83 57 90 07

Interesse? Bereid je vast voor
Wonen in De Erven? Bekijk het woningaanbod