Maak kennis met De Erven fase 4D

1 juli '22

De Erven in Hoef en Haag, hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen tuin terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen in je nieuwe buurtje. Vrij om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. Hier ben je vrij om te barbequeborrelen, boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen.

In deze nieuwe fase van De Erven vind je 12 rug-aan-rug woningen, 11 levensloopwoningen, 10 herenhuizen en 4 rijwoningen. De ligging van de woningen is elke keer weer anders, kies jij voor de sfeervolle Hameau, aan het karrenpad of voor de boomgaard. Aan jou de keus.

Bekijk het actuele aanbod

Blijf op de hoogte

De criteria voor het toewijzen van de woningen voor heel Hoef en Haag zijn aangepast. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Hierbij geldt dat kandidaten die een financiële check hebben geüpload voorrang krijgen boven kandidaten zonder financiële check. Daarna vindt de loting van de woningen plaats. De tijd waarop je je aanmeldt voor deze projectfase is niet meer van belang, wel zo eerlijk voor alle mensen die iets anders te doen hebben op het moment van publicatie.

Wil je volledig op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige project in De Erven? Laat dan jouw gegevens achter door je in te schrijven voor deze projectfase via het woningaanbod. 

Lees hier alles over toewijzen en een woning kopen
  Woning kopen
  Actueel woningaanbod