Maak kennis met De Groene Weelde

25 oktober '23

De Groene Weelde, een plek waar je kinderen kunnen spelen op straat en jij een boekje leest in je achtertuin. Terwijl de vogeltjes er lustig op los kwetteren. De landelijke architectuur van deze weelderige woningen sluit naadloos aan bij de groene en ruim opgezette wijk én omgeving. Sfeervol wonen? Dat is wonen in Hoef en Haag aan de Lek! Hier geniet je volop van het buitenleven. 

In deze nieuwe fase van De Erven vind je 10 2 onder 1 kap woningen, 5 vrijstaande woningen en 8 bijzondere verandawoningen. De ligging van de woningen is elke keer weer anders, kies jij voor vrij uitzicht over de weilanden of voor de boomgaard. Aan jou de keus.

Naar De Groene Weelde

Schrijf je in als belangstellende

Wil je kans maken op een van deze comfortabele en luxe woningen in De Groene Weelde? Laat dan je gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Doe dit zo snel mogelijk, want de datum (en tijd) telt mee bij de toewijzing van de woningen en zo blijf je ook nog eens optimaal op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom dit project via de nieuwsbrief.

Lees alles over de toewijzing
  Toewijzing
  Actueel woningaanbod