Maak kennis met de Vrijbuiters

20 maart '24

De Vrijbuiters wordt een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Maar ook om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. Hier ben je vrij om te barbecueborrelen, boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Je zal er maar wonen!

Schrijf je in als belangstellende

In deze nieuwe fase van De Erven vind je 30 woningen. Het gaat om 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen, 8 levensloopwoningen, 4 erfwoningen en 10 woningen met toewijzingscriteria. Zie jij jezelf hier al wonen? Laat dan je gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit project via de nieuwsbrief.

Let op! De woningen in de Vrijbuiters worden toegewezen op basis van loting bij de notaris. De inschrijfdatum telt dus niet mee. 

Meer over de toewijzing

Eengezinswoningen

Eengezinswoningen

Levensloopwoningen

Levensloopwoningen
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen