Met aandacht en oog voor detail

16 augustus '22

Het ontwerp van Hoef en Haag is geïnspireerd op het dorpse karakter van vestingstadjes en de lintbebouwing in de omgeving. En dat zie je terug. 3 woonsferen zorgen voor variatie in sfeer en beleving, maar ook in woonprogramma, zodat er een mix van nieuwe bewoners ontstaat, zoals je dat in diverse omliggende dorpen ook terug ziet.

Wonen in De Erven is gericht op ruim en landelijk wonen waar variatie de boventoon voert. De contouren van de plek en de aanwezige boomgaard vormden een mooie inspiratie voor de 2-deling in fase 4D en past daarmee uitstekend in het bestaande gebied.

image alt

Het Hameau

Het noordelijke deel van De Erven 4D is geïnspireerd op het Franse Hameau, (een gehucht of kluster van gelijkvormige gebouwen op een erf) met kenmerkende schapenhekken en natuurlijk kleur- en materiaalgebruik. De fraaie houttinten en lichte baksteen zorgen voor een mooie verbintenis tussen de woningen onderling. Toegang tot het Hameau loopt via het openbare erf of door middel van een doodlopend en landelijk karrenpad die in eigendom is van de 7 aangrenzende woningen. Hout, veranda’s vergrijsde steentinten en het vele groen zorgen hier voor een authentiek sfeer en een fijn klimaat om in te leven

image alt

De Boomgaard

Dit deel van De Erven 4D laat zich vooral kenmerken door de kleurrijke opzet. 2 onder 1 kapwoningen worden hier afgewisseld met vrijstaande villa’s, herenhuizen (met en zonder garage) , vrijstaand geschakelde woningen en de levensloopbestendige woningen. Door gebruik te maken van verschillende materialen en kleuren krijgt dit deel een frisse en eigentijdse uitstraling. Vele woningen zijn voorzien van een houten pergola en komen er bloembakken aan de gevels.

  Contact
  Woningaanbod