Nieuwe fase in De Erven

16 december '20

Zo aan het einde van dit jaar, op de valreep voor het kerstreces, brengen we je graag op de hoogte wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Na een succesvolle verkoop in Het Dorpshart (Fase 4) en het Lint (Fase 3) komen we begin 2021 met een nieuwe fase in De Erven. Welke woningtypes we hier bouwen en hoeveel woningen er komen? Je leest het hieronder.

Wat komt er in deze fase?

Zoals de naam al verklapt, wordt deze nieuwe fase gebouwd in de wijk De Erven in Hoef en Haag. In De Erven 4B zie je verschillende woningtypes terug: tussenwoningen (11), hoekwoningen (8), 2 onder 1 kapwoningen (18) en een vrijstaande woning. In totaal bestaat De Erven 4B uit 38 prachtige nieuwbouwwoningen met een brede variatie aan woningtypen.

Hoe zien de woningen er uit?

We zijn nog druk bezig met het ontwikkelen van de impressies van de woningen, zodat jij een perfect beeld hebt hoe de woningen er uit gaan zien. Om je alvast een idee te geven, zie je hieronder een aantal schetsen.

Planning start verkoop

Achter de schermen wordt hard gewerkt, ook tussen de feestdagen door. Op dit moment zijn we druk met het online zetten van de verschillende woningtypes in De Erven 4B. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen en verwerken van alle (indicatieve) woningkenmerken, indicatieve V.O.N. prijzen, het maken van artist impressions (de illustraties waarop je ziet hoe de woningen er uit gaan zien) en het maken van plattegronden.

Start verkoop

Ons doel? Nog voor het verstrijken van 2020 jou een goed beeld geven van deze prachtige nieuwe fase in De Erven, door alle relevantie informatie online te zetten. We verwachten dat jij nog voor de jaarwisseling jezelf kunt inschrijven voor dit project en het dus op de voet kunt volgen. Nog heel even wachten. De start van de verkoop vindt plaats in het eerste kwartaal van 2021. To be continued…

  Lees het nieuws
  Stel hier je vragen