Vind jouw droomwoning!

Nieuwe fase in De Erven – Het Centrale Erf

20 februari '20

Goed nieuws, er komt een geheel nieuwe fase aan in de wijk De Erven genaamd 'Het Centrale Erf'. Een gezellig erf met 15 woningen, verdeeld over vier intieme woonblokjes, die grenzen aan een gezamenlijke binnentuin als ontmoetingsplek. De karakteristieke hoevewoningen doen denken aan het vroegere erf rondom een boerderij, intiem en dorps met unieke details zoals tuitgevels, dubbel openslaande deuren, luifeltjes en verdiepingshoge ramen met mooie luiken. 

De woningen in Het Centrale Erf zijn een unieke combinatie van 2-laags hoevewoningen en levensloopbestendige woningen met 1 woonlaag. Wie weet wonen er straks drie generaties rondom de gezellige binnentuin. Hoe ideaal zou dat zijn?

De sfeer van Het Centrale Erf

Na een drukke dag schenk je een glaasje in en plof je op de bank, heel even een momentje voor jou. Je kijkt door de openslaande deuren naar buiten en geniet van je eigen tuin. In de verte hoor je de kinderen spelen in de gemeenschappelijk binnentuin van het erf. Je glimlacht, zwaait naar de buurman en denk bij jezelf, wat een rust, ruimte én gezelligheid, dat vind je niet overal. 

Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2020. Wil jij in aanmerking komen voor één van deze unieke woningen? Neem dan een kijkje op de woningpagina en maak je interesse kenbaar door op het hartje van je voorkeurstype te klikken en de woning te ‘liken’.

Bekijk de woningtypes
image alt

Samen nadenken over de invulling van de gezamenlijke binnentuin

Als toekomstige bewoner van Het Centrale Erf krijg je de mogelijkheid om samen met alle andere bewoners de inrichting van de gezamenlijke binnentuin te bepalen. Onder begeleiding van een professional onderzoeken jullie samen de verschillende varianten die er mogelijk zijn en maken jullie een keuze. Droom jij van een moestuin? Of is een plek waar kinderen veilig met elkaar kunnen spelen jouw wens?

Ik heb een vraag Contact
Inschrijven voor de nieuwsbrief Woningaanbod