Nieuwe schetsbeelden De Groene Weelde

28 november '23

Vorige maand hebben we je al kennis laten maken met de nieuwste fase in De Erven: De Groene Weelde, ofwel fase 4E. We ontvingen van de architect nieuwe aanvullende schetsbeelden van deze bijzondere woningen, die we graag met je delen. Zo krijg je een steeds beter beeld van hoe de woningen eruit komen te zien.

Verder uitwerken

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven, de geur te ruiken of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet... En die geur? Nog niemand is jou voor gegaan, dus die wordt helemaal eigen! 

De schetsbeelden die we nu delen zijn met name detailshots. Op dit moment werken we aan levensechte beelden. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'. Benieuwd naar de overige specificaties van de woningen?

Direct naar het woningaanbod
  Vragen? Neem contact met ons op
  Bekijk de beelden per woningtype