Oog voor detail? Nieuwe schetsen De Erven fase 1!

4 maart '19

De schetsbeelden van de woningen in De Erven fase 1 zijn aangepast door de architect. Als je vluchtig je blik er over heen laat gaan, lijken de nieuwe beelden misschien op de vorige. Maar als je beter kijkt zie je heel veel verschillen. De verschillen zitten met name in het kleur gebruik, de materialen, maar soms zijn de verschillen ook heel veel makkelijker te zien. Heb jij oog voor detail?

Een tipje van de sluier

Hieronder laten wij alvast enkele verschillen zien. Alle nieuwe beelden per woningtype vind je op de pagina woningen

Oud

Hoef en Haag De Erven fase 1

Nieuw

Hoef en Haag De Erven

De verschillen? 2 onder 1 kapwoning type B

2 onder 1 kapwoning type B is een type die we flink hebben aangepakt. Zo is er bijvoorbeeld een balkon aan de achterzijde gekomen. Daarmee is onder het balkon een plekje gecreëerd waar je lekker droog en knus in de tuin kunt zitten, als het weer er eigenlijk nog net niet naar is. Ook hebben we een groot deel van de gevelsteen, gewijzigd in mooie donkere houten planken. Dat ziet er toch een stukje chiquer uit, niet? 

Oud

Hoef en Haag De Erven

Nieuw

Hoef en Haag De ERven

De verschillen? Vrijstaande woning type A

Deze woning hebben we zowel op de begane grond, als op de eerste verdieping, een extra raam gegeven. Dat geeft een mooi symmetrisch uiterlijk van de woningen, maar belangrijker nog... Meer licht!

1 woningtype kwam te vervallen

Er is 1 woningtype komen te vervallen. De tussen- en hoekwoningen type B zijn geschrapt uit het plan. Na uitvoerig beraad, is besloten dat deze woning net niet voldoende bijdroeg aan de uitstraling van een dorpse en landelijke setting, die we voor ogen hebben voor De Erven. Had jij dit woningtype al als 1 van jouw favorieten opgeslagen in je Mijn Eigen Huis-account? Kijk dan, of er een ander woningtype naar je smaak tussen zit!

  Neem contact op
  Bekijk de woningtypes