Rabobank helpt je bij je financiële check!

7 september '22

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in De Erven 4D Dele 2? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je persoonlijke account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project De Erven 4D deel 2. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. 

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in De Erven, Hoef en Haag? Dan kan je onder andere terecht bij het team financieel adviseurs van Rabobank. Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met een van de adviseurs. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Vraag een financiële check aan
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen