Rabobank helpt je bij je financiële check!

24 februari '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in De Erven 4B? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs Job, Patrick en Irene van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project De Erven 4B. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek

Neem contact op met een van de adviseurs

Bel of WhatsApp één van onderstaande Rabobank adviseurs en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check.

  • Job : 06 57 13 07 93
  • Patrick : 06 14 35 97 47
  • Irene : 06 22 05 90 86

Of vraag je financiële check digitaal aan!

Aanvragen financiële check
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen