Sneak preview: beelden De Erven fase 1

18 april '19

Eerder hebben we al de schetsen van de architect met je gedeeld, om te laten zien hoe de woningen in De Erven fase 1 er uit komen te zien. Ondertussen zijn we ook bezig met het maken van levensechte beelden van de woningen en... de eerste (concept) versies daarvan zijn klaar!

image alt

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven, de geur te ruiken of gaten en kieren te inspecteren.

Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet... En die geur? Nog niemand is jou voor gegaan, dus die wordt helemaal eigen! En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'. 

image alt

Verder uitwerken

De beelden die we nu delen zijn nog concept versies. Dat houdt in dat er hier en daar nog een kleine wijziging kan plaats vinden. We zijn namelijk nog de puntjes op de i aan het zetten, maar we wilden niet langer wachten met laten zien hoe mooi de woningen in De Erven fase 1 worden! Op de pagina Woningen vind je per woningtype de concept beelden. Zodra we definitieve beelden hebben, communiceren we die natuurlijk weer met je.

Bekijk de beelden per woningtype
  Meer nieuws over De Erven
  Bekijk de beelden per woningtype