17 oktober 2019

Start verkoop De Erven fase 2

Donderdag 17 otober 17.00 uur starten we met de verkoop van De Erven fase 2. Inschrijven kan vanaf dan online via je persoonlijke account.

Mis je nog informatie?

10 oktober '19

De start verkoop begint al snel, maar je hebt nog geen informatie gezien over bijvoorbeeld meerwerkopties (uitbouw, dakkappel, extra slaapkamer)? Of wil je weten uit welk materiaal het raamkozijn bestaat, maar heb je dat nog niet voorbij zien komen? Geen paniek. Ondanks dat we al heel veel informatie met je gedeeld hebben over deze woningen, zijn we nog bezig om de allerlaatste puntjes voor je op papier te zetten. We delen deze informatie met je zodra de verkoop start! 

Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt vanaf aanmelding voor De Erven fase 2, tot het tekenen van je contract. Handige bijkomstigheid: In Hoef en Haag heb je zelfs de mogelijkheid om digitaal te tekenen voor jouw droomwoning!

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door op het hartje te klikken bij het woningtype dat je bevalt of je vult jouw gegevens in bij het woningtype van je keuze. Om je vanaf donderdag 17 oktober 17.00 uur in te kunnen schrijven voor de woningen heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Zorg dus dat je die alvast aanmaakt!

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum (van 17 oktober 2019 17.00 uur tot 24 oktober 2019 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op! Je krijgt bovengenoemde e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Heb je de mail niet ontvangen, maar wil je je wel inschrijven voor de woningen? Geen probleem. Maak een Mijn Eigen Huis-account aan, log in en je kunt je alsnog inschrijven voor de woningen.

Stap 3: Toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van alle voorkeuren die wij binnen krijgen (maximaal 5 voorkeurswoningen per belangstellende).
Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, geven we inschrijvers die een financiele check hebben geupload, voorrang. Zijn dat nog steeds meerdere kandidaten? Dan kijken we naar de inschrijfdatum op de betreffende projectfase. Diegene met de langste inschrijving, krijgt de woning toegewezen. 

Bij tussenwoning type A krijgen inwoners van Hagestein, Hoef en Haag en Vianen voorrang bij de toewijzing. 

Stap 4: optie of reserve, en dan?

Wanneer de tijdlijn op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je het scherm zoals hier naast te zien is.

In dit voorbeeld heb je een optie op bouwnummer 671. Wil je deze optie accepteren? Klik dan op de knop "optie accepteren". Wil je dit bouwnummer liever niet? Klik dan op "optie annuleren".

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

optie mijn eigen huis

Stap 5: Afspraak maken of online kopen

Heb je jouw optie geaccepteerd? Dan krijg je het scherm zoals hiernaast is afgebeeld. Je hebt nu de keuze om een afspraak te maken bij één van onze makelaars of om direct online je woning te kopen.

Kies je voor een afspraak maken, kies dan een dag en een dagdeel en de makelaar neemt contact met je op om een tijd af te spreken.

Kies je voor online kopen? Dan gaan wij jouw koopcontract in orde maken. Deze krijg je binnen vijf werkdagen in je persoonlijke account en kun je online tekenen vanaf je bank. Lekker makkelijk toch?

Brink aan de Weide fase 3

Een nieuwbouwwoning kopen

Een nieuwbouwwoning kopen... Het werkt toch net even iets anders dan een bestaande woning. Wij nemen je nog eens helemaal mee door het hele proces. Bekijk deze videoreeks en je bent helemaal op de hoogte! Klik links bovenin om de volgende video uit de reeks te bekijken.

De voordelen op een rijtje Persoonlijk account
Welke woningtype heeft jouw voorkeur? Bekijk het woningaanbod