Start verkoop en definitieve prijzen De Erven fase 1

15 mei '19

De definitieve prijzen van de 51 woningen in De Erven fase 1 zijn vastgesteld. Ook kunnen we je vertellen dat de verkoop start op maandag 27 mei 2019 om 17.00 uur. Interesse in 1 van de woningen? Lees dan snel verder, zodat je precies weet hoe de inschrijving werkt.

image alt

De prijzen

Eerder al hebben we een prijsindicatie gegeven voor de woningen in De Erven fase 1. Wij hebben ondertussen de puntjes op de i gezet en de definitieve prijzen op deze website gezet. 

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Duurzame en energieneutrale woning (en dus kostenbeparing!). Denk aan zonnepanelen, vloerverwarming en uistekende isolatie.
  • Volledig afgewerkte badkamer en toilet
  • Complete keuken (inclusief apparatuur) let op: met uitzondering van tussenwoningen type A en bouwnummer 033 hoekwoning type A.
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Bekijk de prijzen

De verkoop start!

De verkoop van de 51 woningen in De Erven fase 1 start op maandag 27 mei 2019 om 17.00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je vanaf 27 mei 17.00 uur jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt een week de tijd (tot maandag 3 juni 2019 17.00 uur) om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt op 4 juni einde dag, per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen. Meer weten over de inschrijf- en toewijzingsprocedure?

Tip: Doe een financiele check om jouw kansen op een woning te vergroten. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

Informatieavond

Heb je nog vragen over de woningen of over de inschrijfprocedure? We organiseren speciaal hiervoor een inloop-informatieavond op maandag 27 mei in de nieuwe Woonwinkel van Hoef en Haag. Het hele Hoef en Haag team staat klaar om je te woord te staan. Heb je nog financiele vragen? De lokale Rabobank is ook aanwezig tijdens de informatieavond om al jouw vragen te beantwoorden.

Informatieavond
Tijd: 18.30 - 19.30 uur
Adres: Woonwinkel Hoef en Haag, Lekstraat 38 in Hoef en Haag (Het Dorpshart)

  Alles over het Mijn Eigen Huis account
  Alles over de inschrijfprocedure