Verkoop de Vrijbuiters gestart

14 mei '24

De verkoop van de Vrijbuiters is gestart. Inschrijven is mogelijk t/m dinsdag 21 mei 15.00 uur. Op donderdag 23 mei rond 15.00 uur, worden de woningen toegewezen. Wil je meer kans maken op een woning? Vergeet dan niet je financiële check te uploaden tijdens de inschrijfperiode.

image alt

Vrij wonen aan de boomgaard

Aan de rand van Hoef en Haag, tussen de Meander en de boomgaard vind je het groenste stukje van Hoef en Haag: de Vrijbuiters. De wijk ligt aan de rand van Hoef en Haag, daar waar het dorp overgaat in het landschap. De woningen de de Vrijbuiters liggen in het groen, lekke weg van de drukte van de stad. Omringd door fruitbomen is het heerlijk thuiskomen in één van de prachtige erfwoningen, rijwoningen en levensloopwoningen. 

Naar het woningaanbod

Dubbele inschrijvingen worden verwijderd

We behouden ons het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechtst 1 inschrijving geaccepteerd. De gekozen tenaamstelling op het inschrijfformulier wordt bij de aankoop ook de tenaamstelling in de koop- en aannemingsovereenkomst. 

Maandelijkse servicekosten

In de Vrijbuiters betaal je maandelijkse servicekosten voor de VvE (vereniging van Eigenaars) of VvB (Vereniging van Beheer). Het doel van deze verenigingen is het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke zaken. Denk hierbij aan (dagelijks) onderhoud van de instandhouding van een gebouw, de technische installaties, diverse verzekeringen en onderhoudscontracten of het onderhoud van een mandelig parkeerterrein bij een grondgebonden woning. Elke eigenaar betaalt hiervoor een verplichte maandelijkse bijdrage. De definitieve maandelijkse bijdrage wordt vastgesteld ten tijde van de oprichtingsvergadering van de VvE of VvB. De genoemde bedragen op de website zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Indicatieve servicekosten per maand:
Erfwoningen met toewijzingscriteria: 53 euro per maand (VVE)
Erfwoningen: 62 euro per maand (VVE)
Levensloopwoningen en tussen- en hoekwoningen: 14 euro per maand (VVB)

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod